Ajankohtaista

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet
ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Rakennustoimisto Laamolle RALA-sertifikaatti

Rakennustoimisto Laamo Oy:lle on myönnetty RALA-sertifikaatti. RALA myöntää pätevyyksiä ja sertifikaatteja tarkoituksenaan helpottaa rakentamiseen liittyvän byrokratian määrää ja lisätä rakentamisen prosessien läpinäkyvyyttä. RALA-sertifikaatin saaminen on osoitus siitä, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää kriteerit ja yritys soveltaa niitä käytännössä.

Toimitusjohtaja Ari Silvola kertoo, että sertifikaattia haettiin alun perin Rakennustoimisto Laamon ydinosaamiseen eli projektinjohtourakoinnille, mutta samalla tuli täytetyksi myös uudis- ja korjausrakentamisen vaatimukset. 

Hakemus jätettiin kesäkuun lopulla ja sertifikaatti myönnettiin lautakunnassa ilman täydennystarpeita juuri ennen joulua. Sertifikaatilla on Silvolan mukaan merkitystä sekä kilpailutuksissa että yksityisillekin rakennuttajille.

RALA eli Rakentamisen Laatu perustettiin vuonna 1997 nimensä mukaisesti edistämään suomalaisen rakentamisen laatua. Arviointiperusteissa on huomioitu myös asiakkaan odotukset ja vaatimukset, samoin turvallisuus- ja ympäristönäkökulmat.

Sertifikaatin vaatimukset arvioidaan jatkossakin vuosittain. 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.