Ajankohtaista

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet
ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

REKRY: Projektipäälliköitä

Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

vaativien toimisto- ja liiketilojen saneerausprojekteihin ja teollisuusrakentamiseen pääkaupunkiseudulle. Toimimme urakoitsijana monenlaisissa yritysten ja kiinteistöosakeyhtiöiden rakennushankkeissa, esimerkiksi uudisrakennuksissa, laajennuksissa ja tilojen sisäisissä muutostöissä. Projektipäälliköt vastaavat meillä rakennusprojektin toteutumisesta laaja-alaisesti aina suunnitteluvaiheeseen osallistumisesta kohteen luovutukseen asiakkaalle. Isotalolla projektipäällikön työnkuva on monipuolinen, vastuullinen ja vaihteleva.

Toivomme projektipäälliköiltä muutaman vuoden kokemusta rakennusalan projektien toteutuksesta sekä sopivaa rakennusalan koulutustaustaa (rakennusmestari, rakennusinsinööri/DI). Projektipäälliköillä on vastuu laskennasta, hintakyselyistä ja hankintoihin osallistumisesta, projektien talouden seurannasta ja raportoinnista sekä kohteiden käytännön toteuttamisesta yhteistyössä työnjohtajien kanssa. Kokemus työnsuunnittelusta ja projektien aikataulutuksesta on ehdoton etu.

Etsimme projektipäälliköitä, jotka ovat toimeen tarttuvia, kyvykkäitä laittamaan hankkeita liikkeelle aikailematta ja halukkaita kehittymään yrityksessämme moniosaajiksi. Oman ajankäytön suunnittelun ja hallinnan sekä priorisoinnin taidot edesauttavat päällekkäisten kohteiden tehokasta eteenpäinvientiä. Toimintavapautta ja vastuullisuutta projektipäällikön työssä on tarjolla runsaasti. Asiantuntijatiimissä toimimisen kannalta yhteistyötaidot, halu oppia kollegoilta ja myös jakaa omaa osaamista on erittäin suotavaa.

Isotalolla on tyypillistä sitoutunut henkilöstö, pitkät työurat sekä halu tuoda kokemusta ja asiantuntemusta liiketilojen muutostöiden ja teollisuusrakentamisen urakointiin. Kokeneemmat kollegat auttavat perehtymään yrityksen toimintamalleihin ja projekteihin sekä tukevat uusia projektipäälliköitä ammatillisen kehittymisen osalta. Arjasmaa Yhtiöt tarjoaa henkilöstölleen mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Mari Jokiranta, puh. 020 746 9693, mari.jokiranta@mps.fi torstaina 18.10.2018 klo 15-16.30 ja maanantaina 22.10.2018 klo 16.30-18.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 28.10.2018 mennessä.

HAKEMUSLOMAKE

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Isotalo rekry

AJANKOHTAISTA

Ihanat naiset raksalla

Tiesitkö, että rakennusalan työntekijöistä vain noin 6 % on naisia? Meillä naisia on joka yhtiössä. Lue heidän tarina…

Luovuttamisen ilo

Mitä rakennusurakan vastaanottotarkastuksessa oikein tapahtuu? Rakennustoimisto Laamon vastaava mestari Mikko Riski k…

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.